A homoszexuális fiú még le is vetkőzött!

Videóval: "George, csak egy csókot!" - Pucér meleg rajongó lepte meg Clooney-t!

Megdöbbentő élményben volt része George Clooney-nak a minap - A Vészhelyzet Ross dokija előtt félmeztelenül dobta be magát meleg rajongója egy sajtókonferencián.

Szexi képekben a sármos George Clooney! képgaléria

2009.09.10 10:18ma.hu

Meglepetés érte új filmjének népszerűsítése közben a sármos színészt Velencében!

George Clooney a The Men Who Stare at Goats című produkcióját sajtókonferencia keretében reklámozta, amikor egy férfi emelkedett ki a tömegből.

Clooney és párja a Velencei Filmfesztiválra érkezik - Fotó: justjared

Vállalva magát és érzéseit, hangosan azt mondta: "George, én meleg vagyok. Azt hiszem, szerelmes vagyok beléd. Válassz engem kérlek!"

A férfi nyomatékot is adott mondanivalójának: levetkőzött alsógatyára, csupán a nyakkendője maradt rajta, majd így folytatta:

"Engedd meg hogy megcsókoljalak! Csak egyszer!" Érthetően George Clooney alaposan megdöbbent, de a helyzethez képest higgadtan reagált.

Közölte a meleg férfival, hogy nehéz dolog, ha valaki szerencsét próbál, de nem sikerül az ügy.

Hozzátette, mindig kínos, ha jön egy jó alkalma valakinek, de elbukja a lehetőséget. De a próbálkozás nem volt rossz...

George és Elisabetta a fesztiválon - Fotó: starpulse

A homoszexuális férfi persze gondolhatta azt, hogy George Clooney vonzódik az erősebbik nemhez, hiszen a színészről nem egyszer szárnyra kelt a pletyka.

Sőt, legjobb barátja, Brad Pitt nemrég egy sajtóeseményen George "melegségén" poénkodott...

Azt ecsetelte, hogy ő és a párja, Angelina Jolie csak akkor házasodnak össze, ha "George és partnere" is legálisan egybekelhetnek!

A Vészhelyzet sztárja egyébként jelenleg Elisabetta Canalis olasz műsorvezető kedvese, a hírek szerint a kapcsolat ezúttal komolynak tűnik.

Clooney lúzernek tartja magát? - Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.