A 66 éves Patrick Farrow fejbe lőtte magát!

Folytatódtak a vizsgálatok! Kiderült: öngyilkos lett Mia Farrow bátyja!

Öngyilkos lett Vermont állambeli művészeti galériájában Mia Farrow amerikai színésznő bátyja. A rendőrség szerint a 66 éves Patrick Farrow fejbe lőtte magát.

Képekben a csodás színésznő: Mia Farrow! képgaléria

2009.06.18 10:45MTI

Mint arról ár korábban írtunk, Mia Farrow színésznő testvérét holtan találták, ám az újabb fejlemények szerint a 66 éves Patrick Farrow fejbe lőtte magát, s az öngyilkosságot megállapító orvosszakértői véleményt alátámasztják a helyszínen talált bizonyítékok is.

A több mint 35 évig hivatásos szobrászként tevékenykedő Patrick Farrow egy régi templomból alakította ki castletoni galériáját, amelyben ékszereket és különböző modern műalkotásokat értékesített.

A színésznő menedzserének közleménye szerint a család egy szeretett fivért, férjet, apát, nagybácsit és nagyapát gyászol.

A 64 éves Mia Farrow-t az utóbbi hónapokban nem először érte családi tragédia. Decemberben veszítette el hosszú, súlyos betegség után a lányát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.