Igen kellemetlen meglepetés várta otthon!

Kirabolták a szépséges és népszerű színésznőt!

Sajnálatos esemény zavarta meg a gyönyörű színésznő, Monica Bellucci nyugalmát, ugyanis a cannes-i filmfesztiválról hazatérve azt látta, hogy kirabolták a lakását.

A dögös Monika félmeztelen képeken! képgaléria

2009.05.26 18:00ma.hu

Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész-rendező párizsi lakásában vasárnap este garázdálkodtak a betörők, miközben a pár a cannes-i filmfesztivál gáláján tartózkodott.-írja a reuters.com. 

Egy rendőrségi forrás szerint az elkövetők egy erkélyen át jutottak a lakásba. 

Zsákmányuk mintegy 80 ezer euró értékű ékszerből, két számítógépből és Bellucci útleveléből állt, amelyet a színésznő most komolyan hiányol, mivel a közeljövőben indul amerikai turnéra.

Monica Bellucci különben az olaszországi Città di Castello-ban született. Nagyon jól tanult, ügyvéd szeretett volna lenni, azért kezdett el modellkedni, hogy ki tudja fizetni a tandíját a University of Perugia egyetemen. A modellkedéssel keresett nagy jövedelem és az utazások megváltoztatták elképzeléseit a jövőjéről és abbahagyta a jogi tanulmányait. 1988-ban Milánóba költözött. 

Az Elite modellügynökséggel aláírt egy szerződést és rögtön népszerűvé vált. 1989-ben Monica a Dolce & Gabbana-nak és a francia Elle Magazin címlapjain szerepelt. 

Színésznő szeretett volna lenni, ezért színiiskolába járt. Ez az iskola a modellek között nagyon népszerű volt, Laetitia Casta, James King és Ines Sastre is tanult itt. 1990-ben a televízióban mutatkozott be a Vita con I figli című filmben, majd a Brigantik-ban.

Sok érdekes cikket talál itt az érzéki és gyönyörű Monika Bellucciról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.