Lehet, hogy nem csak jóbarátok?

Anistonnak megint új pasija van!

A színésznőt megint új férfivel hozták hírbe, ezúttal Bradley Cooper a szerencsés.

2009.05.09 12:08rtlbulvar.hu

 A színésznőt megint új férfivel hozták hírbe, ezúttal Bradley Cooper a szerencsés.

Jennifer Ansiton a munkába menekült, amikor kedvese, John Mayer szakított vele, és úgy tűnik hatásos volt a terápia. Alig két hónappal a szakítás után a sztár állítólag Bradley Cooperrel randizgat, akivel egy forgatáson találkozott.

A színésznő új filmjének premierjére már együtt érkeztek. A film bemutatóján amúgy részt vett Cooper volt felesége, Jennifer Esposito is, aki kerülte az újdonsült párt.

Aniston nem mondott semmit új kapcsolatáról, de közeli ismerősei szerint nagyon odavannak egymásért. Talán lassan Jennifer is olyan szerencsés lesz a magánéletben, mint volt férje, és nem kell a munkába menekülnie magánéleti válság miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.