Nahát! Ez a fej...?!

Képek - Ezt nem kellett volna! Íme Hollywood legbénább frizurái!

Mint ahogyan a ruhatárukat sem mindig megfelelően válogatják össze, a frizurát illetően is alaposan mellé tudnak nyúlni a sztárok! Még szerencse, hogy nekik aprópénzbe kerül egy kis póthaj.

Íme Hollywood legbénább frizurái! képgaléria

2009.03.26 11:35ma.hu

A gyönyörű Amerikai pite-sztár, Mena Suvari például sokkal jobban fest hosszú, szőke hajjal, mint ezzel a rövidke barnával!

Arcától ugyan nem üt el túlságosan, de annyi bizonyos: hiányzik az a régi vonzerő...

Emma Thompson egyenesen rémísztő a nőies loknik helyett ezzel a tüsi frizurával! Nemigen érthető, hogyan jött az ötlet, de gyorsan el is felejtette ezt a vad megjelenést.

Demi, mindent, csak ezt ne!

Christopher Walken inkább önnön karikatúrájára emlékeztet égnek meredő hajával.

Al Pacino-nak
pedig nem ártott volna gyorsan ollót keresnie, mert a szétálló, dús haj valahogy nem az ő stílusa...

Kelis sem nézhetett sokszor tükörbe, ha valóban tetszett neki ez a többszínűre festett, égnek álló hajszerkezet. Igaz, legalább nem csúfította el.

David Beckham-et is láthattuk már sokkal, de sokkal előnyösebb frizurával! Sebaj, mindenkinek lehetnek rossz korszakai.

Melanie Griffith
csinos hölgyemény, de a rövid haj sehogyan sem illik hozzá. Szépségét inkább a nőies frizura hangsúlyozza - el is felejtette gyorsan ezt a választást.

De vessünk egy pillantást a többiekre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.