Villantott a 63 éves színésznő!

Merész fotók! - Kicsit lóg, de Goldie Hawn bátran kirakja!

Nem mindennapi pillanatokat kapott el egy paparazzo a Los Angeles-i repülőtéren - A 63 éves Goldie Hawn igencsak pikáns öltözékben flangált a helyszínen...

Hoppá: Goldie Hawn kivillantotta csupasz melleit! képgaléria

2009.03.11 15:28ma.hu

Úgy tűnik, Goldie Hawn is érzi a tavaszt - és ennek szemmel látható jelét is adja. A mindig vidám, szőke színésznő nem sokat bízott a fantáziára, amikor a minap megjelent a Los Angeles-i reptéren.

Mélyen dekoltált, teljesen áttetsző fekete ruhában volt, szemét vastag fekete szemüveg takarta - bezzeg a kebleit semmi!

Goldie és Kurt - jól mutatnak együtt

Goldie nem sokat foglalkozott azza, hogy melltartót is felkapjon a felső alá.

A hollywood-i sztár, aki túl a hatvanon is igen jól tartja magát, bátran kirakja, amije van - mutasson az bárhogyan...

Igaz, Goldie Hawn legalább nem folyamodott plasztikáztatáshoz azonnal, amint a keblei veszíteni kezdtek formájukból - mostanság az újdonsült Oscar-díjas Kate Winslet-et is megdícsérték hasonló hozzáállása miatt...

Valószínű, hogy Goldie így is okoz izgalmas perceket... párjának, Kurt Russell-nek legalábbis biztosan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.