A 62 éves sztár egész jó formában van!

Goldie Hawn jól néz ki fürdőruhában - a korához képest meg pláne!

A magyar származású színésznő jól megérdemelt szabadságát tölti Mexikóban. Ahhoz képest, hogy 62 éves, egész jó formában van!

2009.01.14 10:00ma.hu

Úgy tűnik, mostanában minden hollywoodi sztár Mexikóba menekül a hideg elől. Így tett Goldie Hawn is, aki egész napját a tenger mellett tölti helyes ki pöttyös fürdőruhájában. 

Párja, Kurt Russel nem tartott vele, mert azt vallják, egy kapcsolat akkor lehet tartós, ha a felek időnként elvonulnak, egészen addig, míg a másik nem kezd el hiányozni.

Goldie és a kis pöttyös ruci!

Szégyen, de az Oscar-díjas Goldie már hat éve nem forgatott egy filmet sem. Nem azért, mert nincs kedve dolgozni, hanem mert Hollywoodban nem kellenek az idősebb színésznők. - írja a Kiskegyed.

Goldie mégsem panaszkodik a fiatalságmánia miatt, mert jól elvan aktív nyugdíjasként.
 
Élvezi az életet és boldogan unokázik. Lánya, a szintén Oscar-díjas Kate Hudson szerencsére sokat forgat, és ilyenkor a nagyira bízza a kis Rydert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.