Barbie életre kelt New Yorkban!

Nézze meg! 50 éves, de az alakja olyan, mint egy kamaszlányé!

Már 50 éves, de az alakja olyan, mint egy tizenöt éves kamaszlányé, a bőre ránctalan és feszes, a haja dús, a mellei teltek és a legmenőbb divattervezők kreációit viseli. Ő Barbie, akiért évtizedek óta rajonganak a kislányok.

Óriási show! Barbie életre kelt New Yorkban! képgaléria

2009.02.17 15:40rtlbulvar.hu

A kerek évforduló alkalmából hatalmas bulit rendeztek a hölgyeménynek, és a New York-i divathéten még egy rendhagyó divatbemutatót is láthatott a díszes publikum. A legnevesebb divattervezők, többek között Michael Kors, Badgley Mischka és Vera Wang álmodták a modellekre Barbie stílusát. 

Természetesen nem hiányozhatott a rózsaszín, a cuki napszemüveg, a feltupírozott haj, a darázsderék és természetesen Ken is tiszteletét tette a kifutón. 

A tervezők arra is ügyeltek, hogy Barbie születésének idejéből, az 1950-es évekből is merítsenek némi ihletet a ruhakölteményekhez, így a vendégek megcsodálhattak egy csíkos fürdőruhát és néhány fodros szoknyát is.

A divatbemutató végén néhány tucat gyerek is végigvonult a kifutón, természetesen mind rózsaszín tütüben és Barbie feliratú pólóban.
 
A tömeg tapsolt, a modellek élvezték a rózsaszín mámort, a kérdés csak az, hogy ki veszi meg ezeket a ruhadarabokat. Mert az egy dolog, hogy Barbie biztosan odalenne értük, de egy átlagembert nehéz elképzelni ezekben a habos-babos ruhacsodákban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.