Nem is próbálta leplezni boldogságát a sztár!

Sir Paul McCartney gatyában táncolt a mexikói tengerparton!

Szemlátomást kiheverte válása fáradalmait Sir Paul McCartney. Jól kezdte az évet: Mexikóban nyaralt barátnőjével, és nem is próbálta leplezni, hogy a fellegekben jár.

2009.01.06 14:15ma.hu

Ma már nem sikítoznának miatta a tinilányok milliói, de Sir Paul McCartney még mindig elég jól néz ki, legalábbis a korához képest: 66 éves. 

A minap a mexikói tengerparton pancsolt a barátnőjével, s bár nem mondható, hogy alakja vetekedhet egy fitneszbajnokéval, azért büszke lehet arra, hogy nem is olyan rozzant, mint amennyire lehet. 

A gatyója viszont a hatvanas éveket idézi – olyan értelemben is, hogy azóta porosodhat a szekrényében. – írja a Kiskegyed.

Az idős Sir remek hangulatban volt, boldogan lubickolt és ölelgette barátnőjét, a 48 éves amerikai Nancy Shewellt

A bomba formában lévő Nancy és Paul több mint egy éve járnak együtt, és úgy tűnik jól bírják a közös életet. 

A hölgy a New York-i fényűző partik nagy sztárja, és igazán nem kell arra gyanakodnunk, hogy a volt Beatle pénzére utazik, ugyanis milliárdoscsemete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.