Állati

Éppen a Manchester felé közlekedő villamost várta a kecske, mikor megtalálták

Negyven kilométerre otthonától kapták el az eltűnt állatot.

2019.03.20 12:06ma.hu
hirdetés

A törpekecske tulajdonosa, Julie Swindell elmondása szerint, Belle Greenfieldben tűnt el, egy Saddleworth-i gazdaságból. Kora reggel lophatták el, ugyanis a farm kapuja nyitva volt, a villanypásztor vezetékei pedig le voltak szaggatva.

A tulajdonos a Dogs 4 Rescue állatmentő csapathoz fordult segítségért, hátha megtalálják kiskedvencét.

Végül be is érkezett a hívás, miszerint 40 kilométerrel arrébb egy kecske álldogál az utasok között a sárga villamosvonal egyik megállójában.

Louise Fields azonnal a helyszínre sietett, és egyébként megdöbbenve tapasztalta, hogy az emberek annyira bele voltak merülve az okostelefonjaikba, hogy különösebben nem érdekelte őket az állat, aki éppen tömegközlekedni készült.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.