Állatkínzás

Pechjére levideózták, amikor magára hagyta kutyáját a szívtelen gazda

Vizsgálat indult az ügyben.

2019.02.12 13:30ma.hu

Kiakadt az internet a közösségi oldalakon futótűzként terjedő felvétel miatt, amelyen jól látható, amint egy kaliforniai gazda kizárja az autójából kutyáját és elhajt a helyszínről.

A felvételt február 6-án készítette Stephen Sage Silver a kaliforniai Bakersfieldben, miután felfigyelt a gazda agresszív viselkedésére. Nem értette, mi történik ugyanis, hiszen a kutya kétségbeesetten próbált meg visszajutni az autóba, ezt próbálta meg a tulajdonos erőszakkal meggátolni. Meg is fenyegette a videózó férfit, hogy ő is kap, ha beleszól a dologba.

Az már csak hab a tortán, hogy mennyire szívszaggató látvány, amint az eb kétségbeesetten fut az autó után. A kutyát vegül befogták és menhelyre került, a videó alapján pedig vizsgálat indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.