Állatkínzás

Hidegvérrel gyilkolta le egy férfi az anyjuk után síró bocsokat - videó

Nem sejtették, de a macik egy vadvédelmi program keretében kamerás megfigyelés alatt álltak, így a mészárlásról felvétel is készült.

2019.01.30 18:20ma.hu

A 41 éves Andrew Renner, és 18 éves fia, Owen Renner még tavaly áprilisban követte el iszonyú tettét az alaszkai Esther Island szigeten - írta a Huffingtonpost. A két férfi az állatok rejtekhelyére ment, majd a fiatalabbik hidegvérrel agyonlőtte az anyamedvét. Ekkor figyeltek fel két medvebocs kétségbeesett vonyítására. Az apa hidegvérrel agyonlőtte a bocsokat is, majd megpróbálták elrejteni a tetemeket.

Megdöbbentek, mikor megtalálták az állatokon a nyomkövetőt, de reménykedtek abban, hogy sosem hozzák nevüket összefüggésbe a mészárlással. Nem sejtették, de a macik egy vadvédelmi program keretében kamerás megfigyelés alatt álltak, így szörnyű tettükről videófelvétel is készült.

Most ítélték el őket. Az apa 3 hónap börtönt, a fiú felfüggesztettet kapott, valamint tetemes pénzbüntetéssel fizetnek tettükért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.