Színes

Veszélyes új kihívást indított el Sandra Bullock filmje

Bekötött szemmel kell mindenfélét csinálni, persze, hogy rossz ötlet.

2019.01.03 11:21ma.hu

Tavaly év végén került fel a Netflixre a Madarak a dobozban című thriller, melyben egy titokzatos erő sorra öli az embereket, akik ránéznek. A főszereplő, akit Sandra Bullock alakít, így kénytelen bekötött szemmel menekülni, például vakon mászkálni az erdőben.

Internetezők sajnos egyből ki is találták a legújabb agyament kihívást, melynek neve BirdBox Challenge. Az a lényeg, hogy bekötött szemmel kell mindenfélét csinálni. A Hollywood Reporter tudósítása szerint volt például olyan, aki így próbált meg robogót vezetni, vagy felmenni a mozgólépcsőn.

A legtöbb próbálkozásnak persze nagy esés lett a vége.

A Netflix most közleményben kérte a rajongókat, hogy fejezzék be. "...kérünk titeket, ne hozzátok veszélyes helyzetbe magatokat a BirdBox-kihívással."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.