Rap like Kate

Yozsefváros-kihívást indított az Animal Cannibals

A nagy sikerre való tekintettel meglovagolják Kate McKinnon egyre híresebb rapelését: Ricsipí és Qka MC elindították a Yozsefváros-kihívást.

2018.08.06 15:02ma.hu

Miután befutotta az internetet Kate McKinnon frenetikus rappelése – ahogy a színésznő az Animal Cannibals Yozsefváros című számát kívülről fújja – nyilvánvaló volt, hogy az Animal Cannibals nem mehet el szó nélkül a futótűzként terjedő siker mellett. A hvg.hu szerint addig kell ütni a vasat, amíg meleg, így Ricsipí, valamint Qka MC azt találták ki, hogy elindítják a Yozsefváros-kihívást.

Ennek lényege, hogy tanítsuk meg egy külföldi ismerősünknek a számot, majd ha már jól megy neki a magyarul rappelés, töltsük fel a videót Facebookra. Aki a legnagyobb nézettséget éri el, az az Animal Cannibals ígérete szerint 40 palacsintát kap. A kihívás nemcsak a külföldi spanunkat állíthatja komoly feladat elé, hiszen saját magunkat is meg kell erőltetni, hogy Erik, a sofőr példájára, átadjuk a tudást egy olyan embernek, aki egyáltalán nem tud magyarul.

A srácok nem sok időt hagytak a feladat teljesítésére, augusztus 12-ig lehet beküldeni a Yozsefváros-videókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.