Állati

Macska pofátlankodott a divatbemutatóra és ellopta a show-t - videó

Nem szégyellte a micsodáját sem nyalni a kifutón.

2018.10.27 16:26ma.hu

Isztambulban tartották a héten az Esmod International Fashion Show-t, amelyre a világ minden szegletéből vártak divatipari szakembereket. Ám úgy tűnik, egy macska is meghívást kapott, vagy minden bizonyára elolvasta a "catwalk" feliratot, így úgy gondolta, hogy a kifutó az konkrétan neki készült és nem szégyellt végigmenni rajta - sőt mit több, egy kis nyalakodás is belefért. Ha nem ilyen hangos a zene, még talán szundított is volna egy kicsit. De végül úgy rabul ejtette mindenki szívét, hogy ekkora rivaldafényben biztosan nem tudta volna álomra hajtani a fejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.