Állati

Hazaérkeztek a halálra gázolt magyar vándor állatai

Gecse Balázs Gergő barátai gyűjtést szerveztek a szekér és az állatok hazaszállítására. A két szürkemarha, Bürök és Borsó, és a két borzderes, Pirike és Szurabi csütörtök este indult útnak.

2018.10.26 16:32ma.hu

Megérkeztek Magyarországra a szeptember végén halálra gázolt Gecse Balázs Gergő állatai. A szerencsétlenül járt magyar vándor hamvait és saját készítésű szekerét már hazahozták. A két szürkemarha, Bürök és Borsó, és a két borzderes, Pirike és Szurabi csütörtök este indult útnak. A szállításukhoz a tragikusan elhunyt Gecse Balázs Gergő barátai gyűjtést szerveztek. Az állatok érkezéséről és állapotáról a Gecse Balázs barátai Facebook-oldal számolt be. Az állatok épségben, egészségesen megérkeztek, lesétáltak a rámpán, és legelni kezdtek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.