Celeb

Megbüntették Bódi Sylvit a rendőrők

Azt szeretné, ha mások is okulnának belőle, ezért osztotta meg történetét.

2018.01.27 09:43ma.hu
hirdetés

"Megbüntetett a rendőr... Annyi volt csupán a bűnöm, hogy éppen a telefonomat akartam rárakni az autós töltöre. Nagyon keveset tartózkodom itthon és talán ezért sem tudtam, hogy már bizony ezért is megbüntetik az embert... Telefonálni mindig fülessel szoktam, de hogy egy pillanatra sem lehet megfogni a telefont vezetés közben, ez nekem új volt. Egy tizesembe került és 3 büntetőpontba, hogy megtudjam. Okulva az én példámból figyeljetek erre Ti is a jövőben! Lássuk be, tényleg elég balesetveszélyes úgy közlekedni, hogy a telefon vagy bármi a kezünkben van, hiszen ezek elvonhatják a figyelmet a vezetésről" - írta hivatalos rajongói oldalán a modell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.