Sztár

Bódi Sylvi fürdő és vécé nélküli szálláson tengődik a távol-keleten

Kiakadt a népszerű szörfös modell, hogy mindenki az ő útjaival van elfoglalva, hiszen igen minimál körülmények között éldegél odakint.

2017.07.12 04:29ma.hu
hirdetés

Igencsak kiakadt a modell, ugyanis szerinte az utazgatásai mindig téma, az emberek imádnak azon csámcsogni, hogy miből utazik egzotikus helyekre. Nehezményezte, hogy a hazai sztárok senkinek sem szúrnak szemet, pedig luxuskocsikkal járnak és egy-egy ruházatuk többe kerül, mint neki egy heti nyaralása. Ezért azt javasolta, mindenki nézze meg, hogyan él ő kint.

"Nem luxus helyeken lakom és nem luxus körülmények közt tengetem az életem. A kép az egyik mostani indonéz utamon készült. A puritán szálláshoz nem tartozott sem fürdőszoba, sem wc, így a mosdást egy ilyen fürdőszobának kinevezett műanyag fóliával elkerített részen kellett megoldani egy kútból vödörrel felhúzott hidegvíz segítségével. Ennyi. És nem nyavalygok, sőt mosolygok, boldog vagyok. Ennyit erről" - írta Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.