Kiütötték Sherlockot!

"Igazi csataló." - Robert Downey Jr.-t üldözi a balsors!

Robert Downey Jr.-t üldözi a balsors a Sherlock Holmes forgatásán. Előbb a pipájából kihulló parázs gyújtotta fel kis híján az ágyékát, most pedig akkorát kapott óriási termetű, két méternél is magasabb színésztársától, Robert Maillettől az egyik jelenet forgatása közben, hogy eszméletlenül terült el a földön.

2008.12.01 19:45ma.hu
Downey Jr. eszméletlenül élvezi a Sherlock Holmes forgatását

 "Robert véletlenül hatalmas horgot kapott az állára. Olyat, hogy repült tőle és az eszméletét is elvesztette." - idéz a Starpulse.com egy szemtanút. 

Habár indokolt lett volna, a színész elutasította, hogy kórházba vigyék. Végül a forgatás helyszínén dolgozó ápolók egyike látta őt el, többek közt hat csinos öltéssel toldozva össze a pofontól felhasadt száját. 

- "Igazi csataló." - ismeri el a színész szívósságát a Starpulse.com informátora

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.