Állatkínzás

Vége - elment Fülöp

Már azt hittük, mindenen túl van és csak idő kérdése... a legnagyobb szeretetben ment el.

2017.06.07 18:39ma.hu
hirdetés

Szorítottunk érte azóta, hogy megláttuk az első képeit. Megérdemelte volna, hogy megtudja, milyen az élet, ami nem kínokkal teli. Küzdött, a végsőkig, de végül nem bírta az ereje. A legnagyobb biztonságban és szeretetben ment el.

"Kedves Állatbarátok!
Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Fülöp, akiért egy ország fogott össze elhunyt. Az elmúlt héten nagyon gyenge volt, nagyon megviselt. Ideiglenes befogadója mindent megtett érte, utolsó napján és éjszakáján végig simogatta, mellette volt, szerette. Megbeszélték az elmúlt időszak dolgait és ezt követően hajnal 4-kor csendesen elaludt! Ennyi borzalom, ennyi fájdalom megélését nem érdemelte. Nyugodj békén Fülöp!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.