Állatkínzás

Újra bejelentkezett Fülöp, a félig halálra kínzott kutya

Hírek érkeztek a brutális körülmények között tartott kutyáról.

2017.05.12 17:56ma.hu
Állatbarát Alapítvány

Mint arról korábban elsőként a ma.hu is beszámolt, kegyetlen körülmények között tartott kutyát mentettek ki az állatvédők. A brutális állatkínzás eredményeként a kutya teljesen eltorzult, a szakemberek nem sok esélyt adtak felépülésének, de a szeretet sokszor csodákra is képes.

Minden nap nézzük mi is az Állatbarát Alapítvány Facebook-oldalát, hogy mi a helyzet Fülöppel. Az utóbbi időben azonban nagyon rossz hírekről számolhattunk be olvasóinknak. Most ismét kaptunk híreket, és hát csoda nem történt, de a remény hal meg utoljára.

Mint kiderült, az utóbbi időszak visszaesései után Fülöp egy icipicivel jobban van. Már szájon át is etetik az Állatorvostudományi Egyetem dolgozói, emellett még a szondán is kap 2 óránként táplálékot. Ez idáig ez a fajta táplálás sikerrel járt, nem hányt, picit mintha az ereje is több lenne. Mindenképpen pár nap kell, míg a laboreredményeken is látható változás indul be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.