Állati

A szabadság íze - könnyfakasztó happyend a sok szörnyűség után - videóval

Kísérleti majmok, akik először látnak napfényt a laboratóriumi neoncsövek után, sötét, szoros ketrecekben tartott haszonállatok és kegyetlen cirkuszi körülmények között rabságban sínylődő vadállatok, amikor felfogják, hogy szabadok.

2017.05.20 19:36ma.hu

Korábban már beszámoltunk arról a szívbemarkoló videóról, amit a The Humane Society tett közzé azokról a laboratóriumi csimpánzokról, akik a ketrecekben eltöltött évtizedek után először léptek a szabad ég alá. Megkönnyeztük a felvételt.

Akárcsak a 20 évet egy szűk ketrecben szenvedő puma történetét - nézze meg, mit művel a puma, amikor szabadon engedik!

Ehhez képest döbbenetes, hogy ismét megnyitja kapuit az angol állatkert, ahol csaknem ötszáz állat halt kínhalált négy év alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.