2017

Újévi baba - Fél perccel éjfél után született az első gyermek a fővárosban

A gyermek 2850 grammal született és a Noel nevet kapta.

2017.01.01 09:11MTI
hirdetés
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója köszönti az új év első fővárosi újszülöttjét, Csorba Benjámin Noelt és édesanyját, Horváth Valériát a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2017. január 1-jén.

Mindössze fél perccel éjfél után a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikáján jött világra 2017 első újszülöttje a fővárosban.

Az intézmény tájékoztatása szerint a gyermek 2850 grammal született és a Noel nevet kapta.

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül sok helyen született gyermek Újév napján, több kórházban 2017 első órájában: az Uzsoki kórházban 0 óra 12 perckor, a Jahn Ferenc kórházban és a Szent Imrében 0 óra 35 perckor, a Magyar Honvédség Állami Egészségügyi Központ szülészetén pedig 0 óra 40 perckor.

MTI Fotó: Balogh Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.