Újévi babák az országban

Ők sírtak fel elsőként az új évben!

Az új év második percében jött világra Szentesen Csongrád megye idei első babája a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán - közölte Gyenes Ágota orvos-igazgató szombaton az MTI-vel.

2011.01.01 08:19MTI

A kisfiú, aki a Brendon János nevet kapta természetes úton született, Fejes Ferencné nyolcadik gyermeke.

A csecsemő 4010 grammos, hossza 51 centiméter. Az újszülött és édesanyja is jól vannak.

Veszprém megyében éjfél utána 3 perccel született meg az első baba . Az újszülött kislány az Elena Eszter nevet kapta.

A megyei kórház ügyeletese elmondta, hogy a kis jövevény 3650 grammal és 56 centivel született harmadik gyerekként a balatonalmádi családba.
Tájékoztatásuk szerint a baba és a mama is jól vannak.

Budapesten negyed egykor a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján született az első gyermek 2011-ben - közölte az ügyeletes orvos szombaton az MTI-vel.

A kislány, aki Hanna nevet kapta, spontán indult szülés során természetes úton jött világra 55 centiméterrel, súlya 3540 gramm. Az újszülött és édesanyja is jól vannak. A kislány Dunaharasztiban élő szüleinek első gyermeke.

Éjfél után egy perccel is született baba a fővárosban

Éjfél után egy perccel is született baba a fővárosban, a Kútvölgyi Maternity Klinikán - közölte Krohné Keszler Klára ügyeletes szülésznő szombaton az MTI-vel.

A kislány a Dóra nevet kapta, 52 centiméterrel és 3590 grammal született természetes úton. A csecsemő a család második gyermeke. Budapesten a VI. kerületben élnek.

Maga az édesapa tájékoztatta az MTI-t kislánya érkezéséről, aki így valószínűleg nemcsak a főváros, hanem az ország első újszülöttje is.

Pénzes Dóra Alíz, 2011 első babája (fotó: MTI)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.