Fotó

Négyujjú nőn szörnyülködik az internet

Tényleg ennyi az annyi, vagy valami más van a háttérben?

2016.11.06 18:06MTI

Egy hölgy töltötte fel ezt a bizarr fotót saját bal kezéről a Twitterre. Első pillantásra hihetnénk körömlakkbemutatónak, de aztán rögvest szemet szúr az ujjainak száma. Bizony, négy van a képen.

Egy szempillantás alatt sikerült összezavarnia ezzel a közösségi médiát.

Nem sokat váratott magára azonban a többi fénykép azoktól a felhasználóktól, akik szintén 4 - sőt, van, aki 3 - ujjú kezeiket mutogatták. Ennyi torz kezű, genetikai sérült lenne a világon, csak eddig nem merték megmutatni hiányosságaikat?

Egy fiatalember - nyilván - mindre rácáfolt: neki csak három ujja van, és kész:

A csonkakéz-lavinát elindító hölgy végül a BuzzFeedNewsnak elárulta: különösen hajlékony izületekkel van megáldva, ezért sikerült neki - és másoknak is, akik szintén ujjhajlítgatók - eltüntetni a mutatóujját.

Twitter@LaRose419


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.