Bizarr

Húszcentis farkat operáltak le egy fiú hátáról

A 18 éves indiai fiúnak 4 évvel ezelőtt kezdett el nőni a farka a gerince végénél - most végre megszabadították tőle.

2016.10.09 12:10ma.hu
screenshot

A 18 éves indiai fiúnak 4 évvel ezelőtt kezdett el nőni a farka a gerince végénél - most végre megszabadították tőle.

A furcsa jelenséget évekig próbálta a család titokban tartani, mert féltek a zaklatástól. Amikor már nem tudták tovább leplezni, orvoshoz fordultak - írta a BBC.

Az anya elmondta, hogy minden egyes átöltözésnél figyelni kellett arra, nehogy kilátszódjon a növekmény. Ahogy csontosodott a farok, úgy vált egye fájdalmasabbá és zavaróbbá a fiú számára.

Az orvosok szerint a farok egy gerincdeformitásnak köszönhető, és a fiúnál még az anyaméhben alakult ki. Bár az eltávolítása nem egy komplikált dolog, mégis idegsebész kellett a műtéthez, mivel a növekmény összenőtt a gerincvelővel.

Az operáció végeztével pár napos megfigyelés után haza is engedik a tinédzsert - immár a felesleges farok nélkül.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.