Válás

Brangelina: a gyerekek miatt mentek szét - Jolinak nem jött be Pitt nevelési stílusa

3 év házasság után Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet - állítólag Brad Pitt nem bánik jól a gyerekekkel.

2016.09.21 08:50ma.hu

A nyilvánosságra hozott dokumentumokban a színésznő "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozik, valamint elsődleges felügyeleti jogot kér a gyermekekre.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei.

Az Oscar-díjas színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. "Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg" - fogalmazott Offer és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Brad Pitt közleményében szintén arra kérte a sajtót, hogy tartsa magát távol gyermekeitől.

"Nagyon szomorú vagyok emiatt, de most a gyermekeim nyugalma a legfontosabb" - írta az amerikai színész.

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson.

A TMZ.com úgy tudja, nincs "harmadik személy", aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka.

A videóban még megszellőztetik, hogy Angelina szerint némi fű és esetleges alkohol egyidejű fogyasztása esetén Brad dühkezelési problémái kezelhetetlenné váltak, és ez veszélyes lett a gyerekekre nézve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.