Anorexia?

Angelina Jolie a halálba éhezteti magát - nincs 40 kiló

A színésznő mindig is vékony volt, de mára csak csont és bőr, szakértők szerint súlyos anorexiával küzd.

2016.04.27 11:40ma.hu
Twitter/minutouno.com

Angelina Jolie kórosan sovány és testsúlya alig több, mint 35 kiló - írja a National Enquirer magazin alapján a hirado.hu. A színésznőt hétfőn Londonban kapták lencsevégre, ahol magát egy szürke stólával takarva lépett ki egy étteremből.Jolie kilátszó karja és lába is arról tanúskodik, hogy komoly egészségügyi problémái vannak. Ismerősei szerint  szinte semmit sem eszik, így aztán nem is csoda, hogy majd elfújja a szél.

Az ijesztő külseje miatt azonban nem csak a rajongók aggódnak, de férje, Brad Pitt is meg van rémülve a kialakult helyzet miatt, mely sajnos évek óta tart.

Angelina 2007-ben vesztette el édesanyját, akkor a tragédia miatt pár hónap alatt lesoványodott. Fogyása 2013-ban aztán még tovább folytatódott, amikor kiderült, hogy dupla masztektómián majd petefészek-eltávolításon esett át. Bár akkor úgy tűnt, hogy új erőre kapott, most vékonyabb, mint valaha.

Sajnos a filmcsillag teljes tagadásban él és nem hajlandó elfogadni a segítséget, így azonban mindenki csak megfigyelője lehet annak, hogy Jolie lassan a halálba éhezteti magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.