Rocco

Madonna és Guy Ritchie megegyezett közös gyerekük elhelyezéséről

Azt nem közölték, melyik szülőnél helyezik el Roccót.

2016.09.07 20:56MTI
Rocco Facebook

Az egykori házaspár tavaly december óta pereskedett, miután Rocco figyelmen kívül hagyta a bíróság utasítását, és nem tért vissza Guy Ritchie londoni otthonából, hogy édesanyjával éljen tovább New Yorkban.

Azt nem közölték, melyik szülőnél helyezik el a tinédzsert, de a megegyezés létrejöttét megerősítette a bírósági szóvivő.

A Sherlock Holmes-filmeket rendező 47 éves Guy Ritchie és az 58 éves énekesnő 2000-ben kötött házasságot. 2008-ban váltak el, akkor megegyeztek, hogy Rocco Madonnával fog élni.

A párnak van egy örökbe fogadott gyermeke is, aki Malawiban született. A rendező új feleségével, Jacqui Ainsley-vel három közös gyermeket nevel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.