Merényletek Párizsban

Madonna fejet hajtott Párizsban

Az énekesnő 20 évesen éppen Párizsban döntött úgy, hogy zenélni fog. Mostani koncertjén a párizsi terrortámadás áldozatai előtt tisztelgett.

2015.12.10 17:34MTI
screenshot

"Nem hajtunk fejet a félelem előtt" - mondta Madonna szerda esti párizsi koncertjén, a francia fővárost ért november 13-i terrortámadások áldozatai előtt tisztelegve.

"Arra gondolok, ami majdnem négy héttel ezelőtt történt" - mondta a díva. "Párizs szíve, Franciaország szíve ott dobog minden város szívében. A szeretet hatalma nagyobb, mint a hatalom szeretete" - folytatta meghatódva az énekes. Majd felidézte: "húszévesen érkeztem ide, Párizsba, és itt döntöttem el, hogy zenélni fogok. Köszönöm Párizs, hogy elültetted a magokat a szívemben".

Az énekesnő ezután a francia lobogót magára terítve elénekelte a La Marseillaise-t, amelyet állva hallgatott végig a közönség.

Madonna később átment a République (Köztársaság) térre, amely a gyászolók nem hivatalos gyülekezési helyévé vált, és gitárosa, Monte Pittman kíséretében elénekelte néhány slágerét, köztük a Like a Prayer-t, a Ghosttownt és John Lennon Imagine című számát.

A 130 halálos áldozatot követelő november 13-i eseményeket követően Madonna egy francia klasszikus, a La vie en rose eléneklésével emlékezett meg a terrortámadás áldozatairól stockholmi koncertjén.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.