Azta!

Ennél többet egy esküvőből nem lehet kihozni

A menyasszony apját 10 éve megölték, de az a férfi kísérte oltárhoz, akibe az apja szívét transzplantálták.

2016.08.09 12:28ma.hu

"Hihetetlenül tökéletes nap volt" - mondta a menyasszony, Jeni Stepien Maenner az ABC-nek a virginiai esküvője után.A nő apja, Michael Stepien egy rablótámadás áldozata lett 10 évvel ezelőtt. A szerveit felajánlották transzplantációra, a szívét Arthur "Tom" Thomas kapta, aki egy betegség miatt már 10 éve várt transzplantációra.

Tom és Jeni az esküvő előtt is kapcsolatban voltak - hogy hogyan találták meg egymást, az a cikkből nem derül ki -, ajándékokat és leveleket küldtek egymásnak. Majd az esküvő előtt Jeni megkérdezte Tomot, oltárhoz kísérné-e az esküvőjén.

A férfi igent mondott, azt nyilatkozta, Jeni volt az első, akit oltárhoz kísért. A templomban felajánlotta a menyasszonynak, hogy mielőtt átadja kezét a vőlegénynek, megfoghatja a mellkasát, hogy érezze apja dobogó szívét.

"Annyira félelmetes volt, hogy apám egy darabja fizikailag is velem volt" - mesélte Jeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.