Ügyeltek a részletekre

Minden mugli álma: varázslatos Harry Potter-esküvő

J. K. Rowling mesebirodalma rengeteg rajongót tudhat magáénak. Evvel a mágikus lakodalommal ez a fiatal pár valószínűleg kimaxolta a Potterhead-univerzumot.

2016.05.11 19:25ma.hu
Képek: Bored Panda

Állítólag több Harry Potter-rajongó van (még mindig) a Földön, mint ahány csillag az Univerzumban. Cassie és Lewis Byrom viszont ezzel a projekttel olyan esküvőt rittyentett, amilyenről még nem hallott a muglivilág.

Több mint egy évig szervezték a lakodalmat, hogy a legutolsó apró részletig megfeleljen az általuk elképzelt és a könyvekben megírt történethez.

Az e-bayen rendelték meg a kellékek legnagyobb részét. A lagzira érkező 130 vendég varázspálcaemeléssel köszöntötte az ifjú párt, a koszorúslányok csokrai a Harry Potter-saga könyvlapjaiból készültek.

Az esküvői meghívó, a karikagyűrűk, a dekoráció minden darabja teljesen autentikus.

A helyszínhez a manchesteri Midland Hotelt alakították át - az illúzió tökéletes.

Harry Potter-fanok, lehet álmélkodni, irigykedni - és tervezgetni :)























Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.