Embertelen

Szívszorító: halott kiscicáit próbálja meg életrekelteni az anyamacska

Az érzelmek állítólag az ember kiváltsága - a gondolkodás és beszéd képessége mellett. Ez a macska szavak nélkül is többet mond - az emberi gondolkodás hiányáról...

2016.06.17 20:58ma.hu

Szívszorító fotók jelentek meg egy kínai városban élő idős hölgyről, aki a kóbor macskák gondját viseli már évek óta. Az egyik általa istápolt anyamacska gyászát kapták lencsevégre. A két kiskölykét, amelyeknek még a szemük sem volt nyitva, valaki kegyetlenül megkínozta és megölte. Az egyiket még le is fejezte a brutális elkövető.

Képek: DailyMail

Mrs. Yang, az idős hölgy évek óta eteti és gondozza a város kóbor macskáit. Ennek az anyamacskának még egy dobozt is biztosított, mielőtt megszülte volna kölykeit.

A macskaszeretetét a város lakói kevésbé díjazzák, sokan hibáztatják az asszonyt, hogy a kóbor macskál betegségeket terjesztenek és csak kárára vannak a környezetüknek.

De még a helyiek is megdöbbentek azon a brutalitáson, ami egyik reggel fogadta az idős hölgyet.


Az anyamacska és két kölykének doboza Mrs. Yang házához közel, egy út melletti bokros részen volt. Este még látta őket, aztán másnap reggel, mikor etetni ment, döbbenten vette észre, hogy az anyamacska keservesen nyávog a két halott cicája mellett.

Valaki vagy valakik brutálisan lemészárolták a kis állatokat, az egyiket hasbaszúrták, a másiknak levágták a fejét. Az anyamacska nem volt hajlandó elhagyni kölykeit, kétségbeesetten próbálta életrenyalogatni őket.


Nézzék meg a macska tekintetét - elképesztő...

Mrs. Yang, bár bejelentette a bestiális tettet a rendőrségen, kevés reményt fűz hozzá, hogy érdemben foglalkozni fognak az esettel.

A kiscicákat eltemette egy bokor alatt. A fotókon látszik, hogy az anyamacska - állatoktól szokatlan módon - hihetetlenül szomorú.

"Már az is nagyon furcsa volt, hogy ennyire megviselte a kölykök halála. De azóta is nap mint nap látom, és a bánata nem múlik..." - mondta az idős asszony.

""Elképesztően kegyetlenek az emberek, hogy lehet ilyesmit tenni?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.