Szívszorító

"Ti vagytok az igazi hősök" - Szuperhősök lepték meg a beteg gyerekeket

Az albán rendőrség példát mutatott emberségből - a legnagyobb küzdőket, a kórházban fekvő gyerekeket ajándékozták meg egy életre szóló meglepetéssel.

2016.06.05 16:10ma.hu

A tiranai gyermekkórház lakóinak szívmelengető meglepetésben volt részük: az albán rendőrség gyermeknap alkalmából, kedvenc Szuperhőseiknek öltözve köszöntötte őket.

Képek: Bored Panda


A levegőből ereszkedtek alá, és az ablakokon keresztül nyújtották át a kis betegeknek az ajándékaikat - minden csomagon ott állt a felirat: "Ti vagytok az igazi hősök!"

A kórház dolgozói és a szülők is meghatottan figyelték a kis harcosok örömét - akik a kezelési körülményeik miatt nem lehettek együtt a kórházon kívül barátaikkal, családjaikkal a gyermeknapon.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.