Csubakka mindent visz

Itt a Facebook legnézettebb élő videója

Minden idők legnépszerűbb élő közösségi videóját osztotta meg egy nő az autójából.

2016.06.01 09:13ma.hu

Az amerikai Candace Payne a kocsijában üldögélve döntött úgy, hogy kipróbál egy, eredeti hangot utánzó Csubakka-maszkot - mindezt pedig streaming videóban közvetítette a Facebookon. A felvétel azóta vírusvideóként terjed a közösségi oldalakon: eddig 150 milliónál többször tekintették meg a Csubakka-mama néven elhíresült rögtönzött művet. Ezzel túlszárnyalta az előző rekorder felvételt, ami egy görögdinnye felrobbantása volt.

A saját magán rendkívül sokat kacagó Payne nem csak a közösségi oldalon akarott sikert: a maszk gyártója megajándékozta, és helyi tévéműsorokba is behívták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.