Nagyon cukik

Már több, mint kétmillióan kacagták végig a táncoló apukák videóját

A kaliforniai papa-baba táncos társulat egészen vicces, de mindezzel együtt bájos és jópofa.

2016.05.21 14:03ma.hu

A kaliforniai Team Groovaroo társaságnak támadt az az ötlete, hogy kisgyermekes szülőknek fognak tánccsoportokat szervezni és látva a 2,5 milliós nézettségű videójukat, óriási siker lett a vállalkozás - írja a Hirado.hu.

A funky papa-baba táncos osztály sikere igazán átütőre sikerült és nem csak az anyukákat őrjítette mag a kenguruval koreográfiát bemutató társulat. Az egyik anyukának köszönhetően egy csapásra világhírű lett a Wild Cherry - Play That Funky Music című dalára ügyetlenkedő csapat, akik csupán azt szerették volna kifejezni botladozásukkal, mennyire nagyra értékelik feleségeiket.

A legviccesebb, amikor "Gitár hőst" játszanak lurkóikon:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.