Rázkódás

Lánybabát sikerült élve kimenteni a földrengés romjai alól Japánban

Komoly károkat okozott a csütörtöki földrengést követő számos utórengés, és a pénteki Richter-skála szerinti 7,1-es erősségű földmozgás. Többen meghaltak, rengetegen megsérültek, jelenleg is zajlik a mentés.

2016.04.15 20:57ma.hu

Fukusima óta csütörtökön rázta meg elsőként a földet Japánban halálos földrengés. Kumamotó térségében a Richter-skála szerinti 6,5-ös erősségű rengést 5,7-5,9-es utórengések követték, majd pénteken már 7-esnél erősebb földmozgásokat is regisztráltak. A halálos áldozatok mellett több százan megsérültek, összeomlottak házak, beszakadtak utak. A romok közül sikerült többek között egy 8 hónapos lánybabát is kimenteniük a mentőcsapatoknak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.