Forradalmasította a szundítást

A kapucnispulcsi, amely felrobbantotta a Kickstartert - videó

A közösségi finanszírozó oldal projektjei közül kiemelkedik ez az érdekes innováció.

2016.01.05 14:46ma.hu

Köszönhetően a nap közben is szundítani vágyó fejlesztőknek és az online projektfinanszírozásnak, a felfújható kapucnival ellátott pulóverrel bárhol és bármikor "dobhatunk egy szunyát". A Kickstarter-kampánynak köszönhetően 30 ezer dollár helyett a kétszeresét, több mint 60.000 dollárt adott össze a közösség az ötlet megvalósításához.

A támogatók március végéig kapják kézhez a 49 dolláros hozzájárulásuk eredményeként az innovatív ruhadarabot, míg a kiskereskedelmi ára várhatóan 59-100 dollár között lesz - nyilatkozta a "Hypnos Hoodie" társalapítója, Josh Woodle Los Angeles-ben.

A cucc egyébként nagyban hasonlít a 2013-ban feltűnt "Travel HoodiePillow"-hoz, melyet pulcsianyagból gyártottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.