Boldogság

Tatár Csilla nem is érti, hogy tudott férje és fia nélkül eddig élni

"Most lett teljes az életem."

2015.12.07 09:47ma.hu
Tatár Csilla FB-oldal

"Pont azt érzem, amit az apukájával kapcsolatban is éreztem... nem is tudom, hogy élhettem nélküle. Két hete már, hogy itthon vagyunk Milánnal, aki egy csoda kisfiú. Kiegyensúlyozott, tündéri, szuszogó kis csomag, aki olyan tökéletesen simult bele az életünkbe, mintha mindig is hozzánk készült volna. Nem is hittem, hogy lehet így szeretni, ahogy én szeretem Őt! Szóval, most lett teljes az életem. Nektek pedig nagyon köszönjük, azt a rengeteg üzenetet, gratulációt jókívánságot, amit az elmúlt 14 napban kaptunk!:) u.i: Annyian írtatok, hogy képtelenség lenne egyesével válaszolni, ezért most csak így tudom megköszönni!:)" - olvasható a képaláírásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.