Fogadalommegújítás

Sarka Kata újraházasodna - ma már nem szervezne hatalmas esküvőt

Eskütétel 400 fő előtt a Szent István Bazilikában, 300 fős fogadás a budavári Hiltonban, tízezer kristállyal ékesített menyasszonyi ruha - Sarka Kata esküvőjét egy ország csodálta 2008-ban.

2015.11.02 12:12ma.hu
Fotók: RedLemon

A nagy nap óta hét év telt el, és a gyönyörű modell szerint hamarosan újra oltár elé állhatnak férjével, Hajdú Péterrel. A második esküvő azonban biztosan visszafogottabb lesz.

2008. április 11-én jegyezte el kedvesét Hajdú Péter műsorvezető, aki Sarka Katával akkor még hosszabb jegyességet tervezett. Az élet azonban másképp hozta, így hirtelen kellett megszervezni az esküvőt.

"2009 áprilisában szerettünk volna összeházasodni gondos előkészületek után, de az eljegyzés után három hónappal kiderült, hogy babát várok. Semmiképp nem szerettem volna úgy világra hozni, hogy nem vagyok férjnél, így gyorsan kellett cselekedni. Eredetileg is a Bazilikába terveztük az esküvőt, de egyik napról a másikra esélyünk sem volt időpontot kapni. Szerencsénkre egy pár végül lemondta, így lett a dátum augusztus 16-a, ami azt jelentette, hogy egy hónapunk maradt mindenre" - emlékezett vissza Kata, akinek a férje rengeteget segített a szervezés során.

Peti mindenből kivette a részét, amire szükség is volt, mert veszélyeztetett terhes voltam, így vigyáznom kellett magamra. Az ő legnagyobb segítsége az esküvőszervezőnk, Varga Rózsa volt, aki a legapróbb részletekre is odafigyelt. Nekünk szinte csak döntenünk kellett” – árulta el a ma már kétgyermekes édesanya, akinek annyi kérése volt csak az esküvővel kapcsolatban, hogy színes és vidám legyen.

Alapvetően a világos színek domináltak, de voltak például tulipánok és rengeteg gyerek, ami tényleg vidámmá tette az egészet. Azt akartuk, hogy mindenki jól érezze magát, ezért a zenekart nagy gonddal választottuk ki, és az ételeket is végigkóstoltuk. Nagyon sok különlegesség volt - tengeri ételek, sajtválogatás -, de a hagyományos magyaros ételek sem hiányoztak” – folytatta Kata hozzátéve, hogy a hangulathoz a zenész barátaik – többek között az azóta elhunyt Komár László, Bangó Margit és Aradszky László – is nagyban hozzájárultak, akik egy-egy dallal kedveskedtek az ifjú párnak.

A tökéletes lagzi ellenére azonban ma már nem szervezne ilyen hatalmas esküvőt. „Talán kettőt tartanék, egyet a családnak és egyet a barátoknak. Erre egyébként hamarosan sor is kerülhet, mert Peti azt mondta, ha tíz éves házasok leszünk, újra elvesz feleségül” – mondta nevetve Kata, aki azon is elgondolkodott, hogy házibuli keretében ünnepeljék a fogadalmuk megújítását.

Akárhogy is döntsenek, biztosan hasznos ötleteket találnak az Őszi Esküvő Kiállításon, ahol ismert esküvőszervezők, ceremóniamesterek, fotósok, esküvői ékszerek és gyűrűk, cipők, meghívó-tervek és kiadványok hatalmas választéka mellett a legfrissebb, 2016-os ruhatrendek is várják az érdeklődőket.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.