Cuki mosómaci

Kimaxolt cukiság: kutyának képzeli magát a mosómedve

Majdnem olyan jó, mint az oposszumok és a mamut.

Nézze meg az elképesztő képeket! >>> képgaléria

2015.10.09 07:45ma.hu
Instagram pumpkintheraccoon

A mosómedvék alapvetően jópofa állatok, egy olyan példány pedig, aki kutyának képzeli magát, mindent visz.

Pumpkin, az egy hónapos mosómedvebébi nagy szerencséje volt, hogy Rosie Kemp és lánya, Laura rábukkant, miközben azok hátsó kertjében magányoskodott. Egy ideig vártak, hátha a kicsi mamája megjelenik, de mikor nem történt semmi, úgy döntöttek, beviszik magukkal a házba és megetetik.

A csöppség rengeteg odafigyelést igényelt, hiszen gyenge volt az éhezéstől, ráadásul sebek is borították, amiket valószínűleg egy fáról történt lezuhanás során szerzett. Mint azt a család megtudta, egy kis mosómedve felnevelése komoly feladat, de szerencsére érkezett segítség két kutyájuk, Toffee és Oreo képében.

A történet érdekessége, hogy mostanra Pumpkin szilárd meggyőződése, hogy ő is egy kutya, ezért ugyanúgy viselkedik, mint két nagy barátja. Követi a családot mindenhova és együtt bolondozik a két nevelőszülővel.

Instagram pumpkintheraccoon


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.