Én már nagyfiú vagyok!

Videó: a hőscincérkedő cuki elefántbébi esete a terepjáróval

A támadás közepén fúj visszavonulót az elbűvölő vakarcs.

2015.09.22 17:28ma.hu

„Fogjanak le, mert megölöm!” – talán így lehetne legjobban lefordítani a kerítés mögött éktelenül csaholó apró termetű kutyák mondanivalóját, mielőtt a kapu kinyílik, mert olyankor hirtelen nagy csend és sunnyogás következik.

Hasonló dolog, úgy tűnik, előfordul a fekete kontinensen is, csak itt a magukat félelmetes szörnyeknek képzelő elefántborjúk próbálják nagyobb hősnek mutatni magukat, mint amilyenek valójában. Szívmelengető történetünk főhőse pont egy ilyen kiselefánt, aki éppen csak serdülő agyarainak örülve a bozótból rohamozott meg egy kirándulókkal teli teherautót.

A Második Világháború német páncélosait megszégyenítő támadás valahol félúton hirtelen megakad, mikor az elefántborjú rájön, hogy a furcsa alakú, hangú és szagú ellenfél nem kezd menekülni az ő rettenetes egyéniségétől. Ezt konstatálva az egyszemélyes rohamosztag sarkon fordul és bemenekül a magas fűbe.

De hamar összeszedi a bátorságát és újabb támadást intéz, az elsőhöz hasonló eredménnyel. Ekkor bukkan fel – vélhetően a hangos röhögéstől kíváncsivá váló – anyaelefánt, hogy elnézően összeszedje ismét a fűben bujkáló porontyát. „Eljött az én időm” gondolhatta a csöppség, mert az anyai támogatás biztos tudatában megkezdi harmadik rohamát. De az a fránya teherautó csak nem hajlandó megfutamodni. Pöttöm hősünk így inkább anyja hasa alatt keres menedéket és igen szigorúan tekint vissza a továbbra is derülő turistákra. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.