Váltás

Zacher Gábor 25 év után válik és már újra szerelmes

A híres toxikológusnak 25 év után ért véget a házassága, és már együtt is él egy gyógyszerésznővel.

2015.09.22 10:02ma.hu
Screenshot

Zacher Gábor 25 év után válik feleségétől - írja a Bors. Az 55 éves toxikológus azonban azt is bevallotta, hogy szerelmes egy 40 éves gyógyszerészbe - írja a Bors. "Soha nem gondoltam, hogy 55 évesen még szerelemes lehetek, és ez az érzés ennyire megváltoztat. Most senki ne gondolja azt, hogy a Zacher ezentúl huszonéves csajokat kergeti, nem erről van szó. Egy negyvenéves gyógyszerésznő az új kedvesem... Sokat köszönhetek a feleségemnek, hiszen majd' huszonöt évig voltunk együtt, sokat kaptam attól a kapcsolattól" - mondta Zacher Gábor a Petőfi Rádióban. Zacher a lapnak nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.