Visszakerültek a természetbe

Itt az internet újabb szenzációja: hazatért a koalamama a kölykével - videóval

Az ausztrál vadállatkórház dolgozói engedték vissza a szabadba azt az anyakoalát és csemetéjét, akik arról lettek híresek, hogy a kicsi akkor sem engedte el anyját, mikor azon életmentő beavatkozást végeztek el egy gázolást követően.

2015.07.31 10:05ma.hu

A kórház dolgozói által elnevezett Lizzy és kölyke, Phantom az ausztráliai Queenslandben tért vissza a szabad környezetbe, miután egy hónapig lábadoztak a Brisbane-ben történt baleset után.

Szerencsére Lizzyék idejében kórházba kerültek, így megmentették életüket a beavatkozások, amik rendbe hozták a sérüléseket és az összeesett tüdőt. A félhónapos Phantom egy pillanatra sem engedte el anyját, a teljes műtét alatt szeretettel ölelte őt. Csodával határos módon a kicsi koalának a haja szála sem görbült, egyetlen csontjuk sem tört el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.