Gyerekszerető pedagógus

Ez az a tanár, akit tényleg érdekel a diákok oktatása - a nap fotójával!

Meglepő dolog történt az iskolába gyermekét magával cipelő anyával.

2015.05.14 13:51ma.hu

Nehéz helyzetben vannak azok a szülők, akik kénytelenek kisgyereküket bevinni munkahelyükre. A mai stresszes világban az emberek amúgy is feszültek a munkahelyükön, nem örülnek, ha még egy síró csecsemő is megzavarja őket.

Hasonló a helyzet a felsőoktatásban is, ahol már előfordul, hogy a diákok egyben friss anyukák is. A tanárok egyébként sem szeretik, ha előadásukat megzavarják, egy ordító kisbaba a legutolsó dolog, amit a tanteremben akarnak látni.

Éppen ezért megdöbbentő a történet, amit egy, az Imgur-on közzétett fotóhoz csatoltak.

A kép feltöltőjének osztálytársnője nem tudott bébiszittert szerezni az előadás idejére, ezért kénytelen volt babáját magával vinni az iskolába. Persze a kicsi egy idő után sírni kezdett, a megszégyenült anyuka gyorsan összepakolt majd elindult kifelé a teremből.

Ám az órát tartó tanár meglepő módon kivette a csöppséget anyukája kezéből, majd úgy folytatta az előadást, hogy a gyereket ringatta. A feltételezhetően a tudásszomj miatt síró baba hamarosan meg is nyugodott és békésen elaludt a tanító bácsi karjában.

A tanulni vágyó édesanya a továbbiakban könnyezve itta az oktató szavait.

Forrás: Imgur


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.