Elítélték

16 év börtönt kapott Gary Glitter gyermekek elleni szexuális bűncselekményekért

Tizenhat évi szabadságvesztésre ítélték pénteken Gary Glittert gyermekek ellen több évtizede elkövetett szexuális bűncselekmények miatt.

2015.02.27 14:47MTI
Forrás: Wikipedia

A hetvenes évek glam rock korszakában még világsztárként ünnepelt, 70 éves angol rockveterán - akinek eredeti neve Paul Gadd - a vád szerint három gyermekkorú leány sérelmére követte el a terhére rótt bűncselekményeket 1975 és 1980 között. Glitter ellen gyermekek elleni nemi erőszak többrendbeli kísérlete, illetve tényleges nemi erőszak címén emeltek vádat, és az esküdtszék február elején bűnösnek mondta ki a volt énekest. A súlyos börtönbüntetésről szóló ítéletet pénteken hirdette ki a londoni Southwark kerület koronabírósága.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.