Daganatot találtak a színésznőnél

Képek - Hilary Swank-et meg kellett műteni!

Hilary Swank Oscar-díjas filmsztár kisebb műtéten esett át - Szerencsére jóindulatú daganatot találtak a színésznőnél, és már jól van.

Hilary Swank az ütős bombázó képgaléria

2008.09.19 12:05MTI

Hillary Swank menedzsere közleményben tudatta csütörtökön, hogy az operációra egy jóindulatú daganat eltávolítása miatt volt szükség.

A színésznő rosszul érezte magát, ezért kereste fel orvosát, aki az azonnali beavatkozás mellett döntött.

Swank már nincs kórházban, csupán rövid lábadozásra van szüksége, további kezelésre nem szorul - szögezte le a szóvivő, de további részleteket nem árult el.

A 34 éves színésznő két alakításáért is elnyerte az Oscar-díjat: A fiúk nem sírnak és a Millió dolláros bébi főszerepeiért.

Amelia című új filmjét - amelyben Amelia Earhart pilótanőt játssza, aki 1937-ben tűnt el, amikor körbe akarta repülni a Földet - a tervek szerint jövő októberben mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.