A színésznő kész rá, hogy kigömbölyödjön

Hilary Swank 15 kilót szed magára új filmjéért

Hilary Swank kész rá, hogy kigömbölyödjön. A 34 esztendős filigrán filmcsillag új filmje kedvéért legalább 15 kilót szed magára - nyilatkozta egy sztármagazinnak.

Képek a "millió dolláros" bombázóról képgaléria

2008.09.03 19:44MTI

Az Oscar-díjas színésznő produkciós partnerével, Molly Smith-szel megvásárolta Mireille Guiliano A francia nők nem híznak című szellemes fogyókúrás könyvének filmjogát, és a People című hetilap értesülése szerint a főszerep sarkalta a hízókúrára. Nem ez lesz az első eset pályafutása során, hogy alaposan meg kellett változtatnia a külsejét: mindkét Oscarját így gyűjtötte be. 

A Fiúk nem sírnak című, 1999-ben készült transzexuális drámához kisfiúsan vékonyra koplalta magát és még a haját is tüskére nyíratta, a négy évvel ezelőtti Millió dolláros bébi forgatásához pedig éppenséggel meg kellett izmosodnia, mivel Clint Eastwood mozijában tehetséges női ökölvívót alakított. A francia nők karcsúságának titkát feltáró produkció a tervek szerint 2010-ben hódíthat majd a mozivásznon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.