Különleges, ötletes termékek

Magyar kertépítő cég is részt vesz a Moszkvai Virágshow-n

A Moszkvai Virágshow szervezői arra törekedtek, hogy a nemzetközi kert- és parképítés legkülönlegesebb, legötletesebb termékeit, dizájnjait mutassák be az orosz fővárosban.

2014.07.07 06:30MTI
freedigitalphotos.net/Praisaeng

Magyar résztvevője is van az orosz fővárosban vasárnap megnyílt nemzetközi kert- és parképítő fesztiválnak, amelyet harmadik alkalommal rendeznek meg.

A Moszkvai Virágshow szervezői arra törekedtek, hogy a nemzetközi kert- és parképítés legkülönlegesebb, legötletesebb termékeit, dizájnjait mutassák be az orosz fővárosban. Az egyhetes rendezvényen az orosz, olasz, brit és francia szakembereken és cégeken kívül egy magyarországi vállalkozás is részt vesz.

A Kupferreich Kft. a kertépítő versenyre nevezett be, munkatársuk, Könyves Kálmán kertépítő mérnök pedig hétfőn előadást tart a fesztiválhoz kapcsolódó szakmai rendezvényen. A nemzetközi kertépítő verseny zsűrijének elnöke elismert szakember:

James Alexander-Sinclair, a BBC műsorvezetője, a brit királyi kertépítő társaság bírája. A Gorkij parkban - Moszkva híres, központi pihenőhelyén - zajló rendezvényen csütörtökön bemutatják a szocsi téli olimpia előtt tisztelgő, új, "olimpiai" rózsakülönlegességet is. Egy híres francia parfümkészítő pedig valóságos "illatszökőkutat" varázsol az estére tervezett zártkörű rendezvény meghívottjai elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.