Nyomorgott az énekesnő!

Képek - Döbbenet: Mariah Carey éhezett, ruhákra nem is gondolhatott

Ki hinné, hogy Mariah Carey kislányként nemhogy luxusruhákról, még normális ételekről sem mert álmodozni...?

Igazi dívaként él Mariah Carey! képgaléria

2008.08.20 16:40rtlbulvar.hu

Mariah Carey jelenleg a világ egyik legjobban kereső énekesnője. Gyerekkorából azonban olyan sérüléseket hozott magával, amiket nem felejt el, amíg él.

A 38 éves sztár őszintén vallott arról, hogy fiatalon nem csak ruhára, hanem még élelmiszerre sem volt pénzük.

Mariah a férjével, Nick Cannon-nal

- Anyukám egyedült nevelt fel. Nagyon szegények voltunk, és még a legszükségesebb dolgokat is alig tudta előteremteni. Viszont furcsa módon ezeknek ez éveknek köszönhetem az elszántságomat és a kitartásomat – árulta el Mariah.

A popdíva azt is bevallotta, hogy újdonsült férje, Nick Cannon az édesanyjára emlékezteti.

Ugyanolyan vidám és optimista, mint anyu. Minden szituációból ki tudja hozni a legjobbat. Kiskoromban egyszer óriási viharba kerültünk, mialatt a rokonokhoz utaztunk. Nagyon féltem, de anya jelenléte pillanatok alatt megnyugtatott. Nick is ilyen. Ünnep vele az élet – mondta meghatottan a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.